U bent hier:

WIN tickets voor 'Magic Shadows'!

In deze donkere dagen kunnen we allemaal wel wat magie gebruiken. En dat komt precies goed uit, want in februari is er het betoverende schaduwspektakel 'Magic Shadows'. En Vlieg geeft tickets weg!

Schaduwmagie

De bijzondere dansers van Catapult zijn met hun show Magic Shadows helemaal vanuit Amerika gekomen om hun kunstjes ook aan jou te kunnen tonen. Maar let op: de dansers zelf zal je niet te zien krijgen. Ze staan achter een groot scherm en tonen alleen hun schaduw, waarmee ze wonderbaarlijke figuren tot leven brengen. Hun lichamen veranderen samen in een berg, een olifant, een draak of zelfs een helikopter. 

 

Win! 

De schaduwdansers van Magic Shadows komen op donderdag 7 februari naar de Stadsschouwburg van Antwerpen, op vrijdag 8 februari naar Capitole Gent en op zaterdag 9 februari naar Ethias Theater in Hasselt. Vlieg geeft voor elk van die voorstellingen twee familietickets weg, geldig voor vier personen. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot zondag 27 januari, de winnaars vinden hun tickets op maandag 28 januari in hun mailbox. 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.