U bent hier:

Win tickets voor Rode Hond!

×

Informative message

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

En maak je keuze uit acht fantastische voorstellingen.

Familiefeest

Tijdens de herfstvakantie wordt Leuven overgenomen door Rode Hond. Dat is geen besmettelijke ziekte en ook geen vreemdgekleurde viervoeter, maar wel een groot feest voor de hele familie. Overal in de stad kan je van 26 tot 29 oktober terecht voor theater, musical, dans, circus, workshops en ander leuks. 

 

Maak je keuze 

Staan jullie al te kwispelen om naar Rode Hond te trekken? Dat treft, want wij geven vijf duovouchers weg, die je zelf kan inruilen voor twee tickets voor een van deze acht voorstellingen: 

  1. Stijn in het hoofd van Hawking (10-12 j), waarin Stijn Meuris samen met een orkest in het hoofd van de briljante wetenschapper duikt. 

  2. PEL (6-12 j), waarin een elleboog een berg is en een tong een trampoline, en waarin ouders samen met hun kinderen het landschap van het lichaam onderzoeken. 

  3. Play! (9-12 j) van hetpaleis, waarin zes dansers allerlei spelletjes door elkaar spelen. 

  4. Circus! (4-12 j), waarin Cirkus in Beweging het strafste talent uit de circusscholen verzamelt voor een wervelende show. 

  5. Level Q (8-12 j), waarin vier spelers tot het uiterste gaan in een mysterieus spel. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? 

  6. Bruno (7-12 j), waarin een jongen op ontdekking gaat in een wonderlijke wereld van papier. 

  7. The Missing Light (7-12 j), waarin poppen, decor, muziek en vier camera's een woordeloze film maken over twee bejaarde vrienden in een vissersdorpje.

  8. Snøw (3-6 j), waarin een pinguïn, een frigo en een rochelende vuilniszak in opstand komen tegen grote mensen die niet willen luisteren. 

 

Win! 

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 23 oktober, de winnaars krijgen bericht via email op donderdag 24 oktober. 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.