U bent hier:

Win tickets voor Solan en Ludwig: reis naar de maan!

×

Informative message

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Een filmpremière in een sterrenwacht

Een reis naar de maan

50 jaar geleden zette de eerste mens een voet op de maan. Maar wat Solan en Ludwig doen in hun derde film is minstens even straf: met de zelfgemaakte raket van hun vriend Reodor vertrekken ze op ruimtemissie! Solan en Ludwig: reis naar de maan is een prachtige animatiefilm vol hilarische avonturen, dolle plottwists en koddige personages, met de stemmen van Martine Tanghe en Freek Braeckman. 

Zin gekregen om mee met Solan en Ludwig op ruimtemissie te gaan? Wij geven tickets weg voor de exclusieve première van de filmin vier verschillende volkssterrenwachten in Vlaanderen. Je mag de film als eerste ontdekken, en krijgt vervolgens een spannende rondleiding door de sterrenwacht. 

 

Win!

UiTmetVlieg geeft telkens drie familietickets weg voor de première van Solan en Ludwig: reis naar de maan, op woensdag 18 december in de volkssterrenwachten van Grimbergen, Hove, Brugge en Genk. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 11 december, de winnaars worden via mail verwittigd op donderdag 12 december. 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.