U bent hier:

WIN tickets voor 'Urbanus: De Vuilnisheld'!

×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Urbanus wordt dit jaar 70 en dat viert hij met zijn allereerste animatiefilm, gebaseerd op de welbekende stripverhalen en zoals altijd vol ondeugende humor en kwajongensstreken.

Een schimmige deal

In Urbanus: De Vuilnisheld sluiten de grote mensen een deal met een schimmige Rus: Igor komt zijn gevaarlijk afval storten in het dorp en de inwoners worden daarvoor grof betaald. Urbanus ziet zijn kans schoon om met het geld een joekel van een verlovingsring te kopen, zodat hij eindelijk kan trouwen met juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd en komen de kinderen in opstand tegen het afvalplan... 

 

Hilariteit en jeugdsentiment

Urbanus: De Vuilnisheld is vanaf 27 februari te zien op het witte doek. Hoog tijd dus om nog eens met het hele gezin naar de bioscoop te trekken: hilariteit verzekerd voor kinderen vanaf 9 jaar én voor mama en papa, die er ongetwijfeld nog een dosis jeugdsentiment bovenop krijgen. 

 

Win! 

UiTmetVlieg.be geeft maar liefst tien familietickets (voor vier personen) weg voor Urbanus: De Vuilnisheld, geldig in alle bioscopen waar de film vertoond wordt. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot zondag 17 februari, de winnaars krijgen hun tickets thuis toegestuurd. 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.