U bent hier:

Familiefestivals tijdens de zomer

De zomer is festivaltijd. Volwassenen trekken massaal naar weiden en stadspleinen voor een stevige portie muziek. Het goede nieuws is dat die volwassenen, eens ze kinderen hebben, nóg meer festivals kunnen bezoeken, want het festivalaanbod voor gezinnen is best ruim.

 

In hun naamkeuze komen de festivals voor gezinnen alvast origineel uit de hoek. Wat dacht je van Binkies, Eilabal, PERPLX of het Vikingen- en Lachfestival?

De gekende kleppers zoals Sfinks, Dranouter, de Gentse Feesten of Zomer van Antwerpen hebben vaak - soms letterlijk -  naast de volwassenprogrammatie ook een aanbod speciaal voor kinderen.
Maar je kan evengoed kiezen voor een van de vele kleinere, gezellige festivalletjes in een buurtpark.
Vaak worden festivals trouwens aangevuld met de obligate springkastelen, schminkstanden en eetkraampjes. Als het maar plezierig is!

Geniet ook deze zomer van circus-, theater- en muziekfestivals voor klein... én groot. Zoek hieronder wat er te beleven valt in...

 En... jong geleerd is oud gedaan. Grijp je kans om je kroost nog zelf even de do's en dont's mee te geven vooraleer ze op eigen houtje naar Werchter en Pukkelpop trekken.

Onze tips
3+

zondag 24 september 2017

Gratis feest voor alle kinderen

Hoboken, Gravenhof

  • Theatervoorstelling
  • Festival

zondag 24 september 2017

Alleskidsdag

Evere, GC Everna

  • Festival

Van 12 mei 2017 tot 24 september 2017

Carolus Festival

Brussel, Verschillende locaties in Brussel

  • Festival

6+

woensdag 27 september 2017

PlayMobiel 2017 - Winkelomheide

Geel, Speelplein kemeldijk

  • Festival
  • Spel of quiz